J.M. (John) Nouwen

Let op: Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Naam: J.M. (John) Nouwen

j.m.nouwen@weert.nl

Algemeen

Tel. 06-14886549

Mag ik mij aan u voorstellen?

Ik ben John Nouwen, oud 68 jaar en ik voel me gezond en fit. Mijn wieg stond aan de Roermondseweg, ik had een slagerswinkel op Leuken. Ik ben getrouwd met Marion, we wonen in Molenakker en samen hebben we 4 kinderen.

Waarom in de gemeentepolitiek?

Al heel lang ben ik geïnteresseerd in politiek. In 1970 was ik al betrokken bij de totstandkoming van Lijst Leuken, later aangevuld met Swartbroek en in 1978 is die opgegaan in het CDA. Veel jaren heb ik deel uitgemaakt van het plaatselijk bestuur.

Nu ben ik door het CDA gevraagd om voor hen kandidaat te zijn op de kieslijst. Daar heb ik spontaan JA op gezegd, zowel voor het CDA als voor U. U vindt mij op lijst 2 onder nummer 20.

Wat is mijn drijfveer?

Als zelfstandig ondernemer ben ik altijd een “mensenmens” geweest. Dienstbaarheid was mijn motto, indachtig ook de slogan: Wie goed doet, goed ontmoet. Zo ben ik mij blijven opstellen, al 40 jaar als lid van het Weerter Mannenkoor en al meer dan 25 jaar als trouwe kerkzanger en bestuurslid van het Groot Martinuskoor. En verder nog als vrijwilliger in de St.Martinuskerk en op het kerkhof. Plus niet te vergeten het vrijwilligerswerk in Zorgcentrum Hieronymus, waar ik mij graag met liefde en plezier inzet voor bewoners die wat hulp of aandacht kunnen gebruiken.

Wat streef ik na?

Als ouderen of mensen die zorg behoeven tekort wordt gedaan, daar kan ik niet goed tegen. Of als er onvoldoende waardering is voor zorgverleners of vrijwilligers, mensen waaraan we in onze gemeenschap steeds grotere behoefte zullen krijgen.

Voor die groeperingen wil ik mij inzetten, maar ook voor alle anderen die te maken krijgen met gemeentelijke regelgeving of daarvan afhankelijk zijn. Zowel jongeren als ouderen, zelfstandigen of werknemers. Mensen moeten in Weert gelukkig zijn, fijn kunnen wonen, werkgelegenheid vinden en goede opleidingsmogelijkheden voor hun kinderen. Er moet gelegenheid zijn voor gezonde ontspanning in een goed leefklimaat. Voor dat alles wil ik mij inzetten, voor U dus! U kunt mij helpen om dat te bereiken door op 19 maart uw stem uit te  brengen op lijst 2 nummer 20 John Nouwen.

OMDAT WEERT HET WAARD IS – OMDAT U HET WAARD BENT

 

Functie historie

2018

  • 09 jul. 2014 - 28 mrt. 2018 commissielid, Raadscommissie Bedrijfsvoering en inwoners
  • 09 jul. 2014 - 28 mrt. 2018 commissielid, Raadscommissie Ruimte
  • 27 mrt. 2014 - 28 mrt. 2018 raadslid, CDA
  • 27 mrt. 2014 - 28 mrt. 2018 raadslid, Gemeenteraad
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens