N.J.M. (Niek) Gruijthuijsen

N.J.M. (Niek) Gruijthuijsen

Foto van N.J.M. (Niek) Gruijthuijsen

Contact informatie

Logo van Weert Lokaal
Fractie: Weert Lokaal Periode: van: 18 december 2019 tot: Website: www.weertlokaal.nl Functie: fractielid en commissielid-niet-raadslid
Logo van Raadscommissie Samenleving & Inwoners
Commissie: Raadscommissie Samenleving & Inwoners Periode: van: 18 december 2019 tot: Functie: commissielid-niet-raadslid
Logo van Raadscommissie Ruimte & Economie
Commissie: Raadscommissie Ruimte & Economie Periode: van: 18 december 2019 tot: Functie: commissielid-niet-raadslid
Logo van Raadscommissie Middelen & Bestuur
Commissie: Raadscommissie Middelen & Bestuur Periode: van: 18 december 2019 tot: Functie: commissielid-niet-raadslid

Tel. 06-54754432

 

Biografie Niek Gruijthuijsen

Ik ben Niek Gruijthuijsen al meer dan 6 jaar actief in de Weerter politiek namens Weert Lokaal, al jaren de grootste politieke partij in de gemeenteraad.

En daar is een reden voor. We zijn lokaal betrokken en trachten uitdagingen met lokale oplossingen aan te pakken. In onze partij vindt men dan ook alle politieke stromingen die ook de Weerter samenleving voorkomen, en dit is voor de Weerter inwoner ook herkenbaar. 

En daarom heb ik jaren geleden gekozen om mijn persoonlijk politiek in te zetten voor onze stad Weert en zijn inwoners. Samen met mijn collega's van Weert Lokaal. Om gezamenlijk, nu en voor de toekomst, Weert op een steeds hoger niveau te tillen. In werk, wonen, uitgaan, winkelen, recreatie, sporten, en alles wat deze stad zo bijzonder en uitzonderlijk maakt.